Hotel la Goleta

0

Pintor Torruella, 22, 17490 Llança

Telèfon - 972 380 125

info@hotellagogeta.com

 

  • HORARIS:
  • De dilluns a diumenge de 9h a 24h.

Situat al cor de la franja litoral de l’Alt Empordà, dins del Parc natural del Cap de Creus ,al Port de Llançà, es troba La Goleta, un hotel d'ambient agradable i familiar .

Dirigit per la família Fernández-Punset des de 1975, La Goleta és un projecte generacional que manté vius els principals senyals d’identitat de la marca: calidesa en el tracte, atenció personal i màxima cura en els detalls.
Obert tot l'any, està situat a 50 metres de la platja, del port esportiu i del port de pesca d’una de les viles marineres més emblemàtiques de la Costa Brava.

En les 3 plantes de l’edifici es reparteixen 28 habitacions, dotades amb totes les comoditats, algunes de les quals donen a l'exterior de l'hotel i d'altres són interiors amb vistes a un pati ajardinat.
Algunes de les habitacions estan comunicades, cosa que les fa ideals per a famílies. Destaca la junior suite El Castellar, amb una àmplia terrassa privada. Totes se sotmeten a processos constants de reforma que garanteixen la màxima confortabilitat.