Òptica Gelabert

0

Rafel Estela, 6

Telèfon - 972 380117 / 972 506366 Fax - 972 505159

figueres@opticagelabert.com

www.opticagelabert.com

  • Dilluns a Divendres: matí de 9,30h a 13h i tarda 16,30h a 20h
  • Dissabte: matí de 10h a 13h i tarda de 17h a 20h

ÒPTIQUES GELABERT som una empresa familiar que des del 1996 estem en el món de l'òptica. Un compromís que va començar amb un centre al poble de Llançà i que més endavant vam expandir fins a obrir 2 centres més a la ciutat de Figueres. Des d'aleshores treballem amb grans dosis d'il·lusió ja que ens basem en una filosofia d'empresa totalment contrària a la línia seguida per la resta del sector. Ens caracteritzem per haver realitzat una gran inversió amb aparells d'última generació que abarquen branques de la salut visual poc habituals en un centre òptic com: campímetre, tonòmetre, topògraf, aparells per teràpia visual, baixa visió, ortoqueratologia, estoc de lens toves i semirígides, estoc de lens monofocals minerals i orgàniques i 2 cabines de proves audiomètriques per adaptacions Audioprotèsiques.

Per altra banda treballem amb una inusual política de preus que seguim des dels inicis, oferint a cada pacient el producte necessari i més adient, així com uns preus justos amb la relació qualitat i preu, apartant-nos dels preus abusius seguits de l'habitual descompte, fet que produeix una desconfiança per part del client al no saber el preu exacte i just del producte. Sabem que no és una tècnica habitual en el món comercial que coneixem, però cal destacar que en tot moment ens trobem en un establiment sanitari registrat i amb productes sanitaris que no podem incloure en un mercadeig poc professional i deshonest.

El nostre equip es composa de venedors, muntadors, òptics-optometristes i audioprotesista titulats, preparats amb coneixements i professionalitat necessaris per oferir un servei tècnic i humà satisfactori pel pacient-client.